Detinguts 'in fraganti' 3 lladres que havien encastat un cotxe en una coneguda botiga d'Amposta

Els fets s'han produït esta matinada de dimarts

Així ha quedat l'entrada de l'establiment.
Així ha quedat l'entrada de l'establiment. | Policia Local d'Amposta
Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat el 20 de juny a les 10:49h
Una operació conjunta entre la Policia Local d’Amposta i els Mossos d'Esquadra ha permès detenir la matinada passada tres membres d'una banda organitzada que es dedicava a saquejar establiments d’electrodomèstics amb el modus operandi de l’encastament del vehicle a l'aparador.

Atès que setmanes enrere s’havien produït a poblacions veïnes robatoris d'esta tipologia de l’encastament, concretament a Tortosa i Vinaròs, la Policia Local d’Amposta havia planificat una sèrie de accions per tal de prevenir robatoris d'estes característiques a la població.

Al voltant de les 3:30 hores de la matinada d'este dimarts 19 de juny, els agents de la Policia Local d’Amposta que es trobaven realitzant patrullatge preventiu planificat a la població, han escoltat una alarma que provenia de la zona pròxima al establiment Electro HiperEuropa d’Amposta i s’han traslladat a comprovar-la.

En arribar a l’establiment, han pogut observar un vehicle amb el motor en funcionament davant la porta, que s’havia utilitzat per encastar-lo, diverses saques plens amb objectes preparats per emportar-se i almenys dues persones encaputxades a l’interior de de la botiga.

En este moment la Policia Local ha demanat suport al cos de Mossos d’Esquadra per tal de assegurar la zona. Amb l'arribada dels Mossos, els agents han pogut entrar a l'establiment i s'ha procedit a la detenció dels dos individus. Posteriorment, agents dels Mossos d’Esquadra han pogut detenir un tercer membre del grup, que havia fugit del lloc dels fets.
 
Justament feia tres setmanes, agents de la Policia Local d'Amposta havien identificat estos tres individus en un control preventiu als accessos de la població.