Espectacular desplegament policial a la Ràpita en un operatiu contra el consum de drogues a la via pública

Desenes d'agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local s'han dirigit a tres bars del centre, on han practicat inspeccions, així com escorcolls a clients i a vehicles

L'operatiu s'ha desplegat en tres bars del centre de la població.
L'operatiu s'ha desplegat en tres bars del centre de la població. | Sofia Cabanes
Redacció
14 de juny del 2018
Actualitzat el 15 de juny a les 18:24h
A l’entorn de les 20 hores ha començat un espectacular desplegament policial al centre de la Ràpita, en un operatiu contra el consum de drogues a la via pública. Desenes d’agents dels Mossos d’Esquadra han arribat en furgonetes i cotxes patrulla per dur a terme, conjuntament amb la Policia Local, esta acció, que ha despertat força expectació entre el veïnat dels carrers Fundadors, Sant Joaquim i entorns. Els agents s’han dirigit concretament a tres bars de la zona perseguint possibles infraccions relacionades amb la salut pública, per presumpte consum d’estupefaents a les terrasses.

 

Els policies han accedit a l'interior dels establiments, han fet sortir tots els clients al carrer i els han practicat escorcolls personals i han inspeccionat també alguns vehicles. L'espectacularitat del desplegament policial ha provocat malestar entre els clients habituals dels bars on s'ha produït. Durant l'operatiu, durant el que s'haurien detectat infraccions administratives, s'han intervingut substancies estupefaents als tres locals, una arma blanca i un ordinador portatil, segons informacions policials.

Els vehicles policials han començat a abandonar la zona sobre les 21.30 hores. 

 

 

El desplegament ha començat a l'entorn de les 20 hores d'este dijous. Foto: S. Cabanes

 

Un dels agents vigilant un dels carrers on s'ha desplegat l'acció policial. Foto: S. Cabanes

 

Un grup d'agents, en el decurs de la intervenció. Foto: S. Cabanes