La Guàrdia Civil comissa més de 400 articles falsificats de joieria i bijuteria al mercat ambulant de la Ràpita

Al responsable de la parada, un home de 44 anys i nacionalitat espanyola, se li han instruït diligències en qualitat d'investigat

Part del material intervingut al mercat ambulant de la Ràpita.
Part del material intervingut al mercat ambulant de la Ràpita. | Guàrdia Civil
Redacció
07 de juny de 2018, 11:18
Actualitzat: 08 de juny, 11:14h
La Patrulla Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita ha intervingut en una parada del mercat ambulant de la mateixa localitat un total de 401 articles de joieria i bijuteria per un suposat delicte contra la propietat industrial. Al responsable de la parada, un home de 44 anys i nacionalitat espanyola, se li han instruït diligències en qualitat d'investigat.

Segons informa el ministeri d'Interior en una nota de premsa, una trucada telefònica va advertir els guàrdies civils que en una parada del mercat setmanal, que es du  a terme els dissabtes, es podrien estar venent falsificacions de joies i bijuteria d'importants marques.

Desplaçats al lloc, els agents van comprovar que en una de les parades hi havia exposats rellotges, penjolls, anells, polseres i altres efectes que imitaven els de marques de renom internacional i van verificar que es tractava de falsificacions molt semblants i gairebé idèntiques a les originals.

La Guàrdia Civil va procedir a la intervenció de 401 unitats de joieria i bijuteria i va instruir diligències per al seu lliurament al Jutjat número 4 d'Amposta. El propietari de la parada, un ciutadà de nacionalitat espanyola de 44 anys, va quedar en qualitat d'investigat per un suposat delicte contra la propietat industrial.