Un jove cuiner d'Ulldecona es formarà al Celler de Can Roca

Juntament amb altres dos joves del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona, gràcies a una beca BBVA

Redacció
05 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:45h
Els germans Roca, Jordi, Joan i Josep, posen per l'ACN aquest dilluns a Londres
Els germans Roca, Jordi, Joan i Josep, posen per l'ACN aquest dilluns a Londres | ACN

Tres joves estudiants del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona es formaran durant quatre mesos en El Celler de Can Roca, gràcies a una Beca BBVA de Gastronomia. Un d'ells és Josep Queralt, nascut a Ulldecona, i que juntament amb Andrea Caiazzo, de Barcelona, han estat els escollits per a gaudir d’una beca a les cuines de El Celler. Per altra banda, la beca de serveis de restauració és per a Júlia Cordovilla, de Blanes, que atendrà la sala del reconegut restaurant de Girona.

Els 13 estudiants candidats, pre-seleccionats pel centre formatiu, han treballat amb part de l’equip de El Celler, desplaçat aquesta setmana a Barcelona, en l’elaboració d’un menú creat per a l’ocasió pels germans Roca, que representa un homenatge a la cultura gastronòmica catalana.

Josep Queralt, va nèixer a Ulldecona l'any 1996 i actualment cursa l'últim any del Grau Superior de Direcció de Cuina a Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona (CETT). Ha acumulat experiència a les cuines de reconeguts restaurants com Azurmendi Jatetxea (Larrabetzu) amb tres estrelles Michelin o Caelis (Barcelona), Can Bosh (Cambrils) i Les Moles (Ulldecona) amb estrella Michelin. A part de la seua passió per la cuina, es definix com a viatger, amb ganes d'aprendre i compromès.