tortosa

Adjudicada la redacció del nou aparcament i l'ampliació de l'Hospital Verge de la Cinta

Se n'encarregaran els gavinets d'arquitectura Camps Felip Arquitecturia i Tuñón Arquitectos

per ACN, Tortosa, 22 de maig de 2018 a les 16:46 |
Imatge simulada de la panoràmica vertical del projecte dissenyat per al nou aparcament de l'Hospital Verge de la Cinta. | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La redacció del projecte bàsic i executiu i la posterior direcció de les obres del nou edifici d'aparcaments i la reserva de futur creixement de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa s'ha adjudicat als gavinets d'arquitectura Camps Felip Arquitecturia i Tuñón Arquitectos.

Com han anunciat a les xarxes socials l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. Josep Camps i Olga Felip també han estat escollits per urbanitzar i museïtzar la plaça de la catedral i han presentat per al centre hospitalari un projecte d'estètica continuista amb altres projectes que han fet a la ciutat com el Centre Cívic de Ferreries o el complex de les piscines de Jesús.


El projecte preveu un pàrquing en alçada, de línies verticals, aprofitant un talús que hi ha entre el centre hospitalari i els antics cinemes Fèmina. La superfície de construcció és de 15.000 metres quadrats, 10.000 metres quadrats per al pàrquing, que tindria capacitat per a uns 400 vehicles, i 4.000 metres quadrats de reserva per a futurs usos hospitalaris ambulatoris i administratius.
 

Imatge simulada de l'aspecte del nou aparcament en alçada de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa Foto: ACN

 

Participació