Dos ferits, un dels quals de gravetat, en l'accident de l'N-340 entre un camió cisterna i un cotxe

La carretera ha estat tallada fins a les 5.26 del matí

El camió cisterna transportava oli vegetal.
El camió cisterna transportava oli vegetal. | Bombers de la Generalitat
Redacció
09 de maig del 2018
Actualitzat el 10 de maig a les 11:40h
ACTUALITZACIÓ | Dijous 10 de maig, 9:00 hores

Dues persones ferides, una de les quals de gravetat, és el resultat de l’aparatós accident que va tindre lloc ahir a la nit entre un camió cisterna i un turisme a l’N-340, al seu pas per Alcanar.
L’accident es va produir al punt quilomètric 1.065 de l’N-340, poc abans de les 21.30 hores. La cisterna del camió va quedar travessada a la via, bloquejant els dos carrils, mentre que la part motora i el turisme van quedar en un voral.

Al lloc de l’accident, s’hi van desplaçar 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver d’excarcerar el conductor del tot terreny per poder-lo alliberar d’entre les restes del vehicle. Després, el van atendre efectius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques, que hi van acudir amb 3 dotacions i que també van haver d'atendre un altre home.

Un dels afectats ha quedat ferit greu i ha estat evacuat a l'hospital de Tortosa i l'altre ha patit ferides de poca gravetat i ha estat traslladat a l'hospital d'Amposta.

A conseqüència del xoc, el camió cisterna, que transportava oli vegetal, va perdre part de la càrrega. A causa de les fuites a la cisterna, els Bombers van haver d'activar un altre camió per transvasar la part que encara no s'havia perdut. L'incident ha obligat a tallar l'N-340 entre les 21.26 hores i les 5.26 hores d'este dijous a la matinada.

Dimecres, 9 de maig, 22:30 hores

Un nou accident a l'N-340 a l'altura d'Alcanar entre un camió cisterna i un turisme ha provocat el tall en el dos sentits de la via.

Segons informa el servei d'incidències del Servei Català de Trànsit, el sinistre s'ha produït al voltant de les 21.30 h de la nit, al punt quilomètric 1.065. Es desconeixen les causes de l'accident, però en les primeres imatges es pot constatar com la cisterna del camió, que transportava oli vegetal, ha quedat de través i bolcada a la via. El turisme, un tot terreny blanc, i la part motora del camió, per la seua banda, han caigut al voral.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat 4 dotacions de bombers, que han treballat per contenir la fuita i fer les gestions oportunes per al seu transvasament.

La calçada ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa.

En el moment d'escriure esta notícia es desconeix l'existència de ferits i el seu estat.
 

Així ha quedat la carretera després de l'accident. Foto: Pere Pepiol

La cisterna, al mig de la via. Foto: Pere Pepiol