Soldebre engega una nova web per a vendre online el seu oli d'oliva

La pàgina oferix botelles i garrafes de diferents capacitats de les marques Cast, Select Cast i de la marca gurmet Aureum

L'oli d'oliva de Soldebre ara es pot adquirir a través de la botiga online.
L'oli d'oliva de Soldebre ara es pot adquirir a través de la botiga online. | Soldebre
Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 19:00h
La Cooperativa Soldebre ha posat en marxa una nova web per a comercialitzar online el seu producte estrella: oli d'oliva de les Terres de l'Ebre. Segons ha explicat el president de la cooperativa, Manel Lleixà, "busquem facilitar als nostres clients el moment de la compra alhora que arribar a un públic més ampli. Ara es podrà comprar l'oli les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Tot amb un plus important, no hi ha intermediaris, va de la nostra almàssera a la taula del consumidor».

A la botiga en línia OliSoldebre es poden comprar olis d'oliva verge i verge extra elaborats amb varietats d'oliva autòctones (morruda, sevillenca, farga i arbequina), de composició multivarietal o monovarietal i amb DOP Baix Ebre-Montsià. La pàgina oferix botelles des de 250 mil·lilitres fins a garrafes de diferents capacitats de les marques Cast, Select Cast i de la marca gurmet Aureum.

La Cooperativa Soldebre és l'almàssera més gran de Catalunya en elaboració d'oli d'oliva. Compta amb més de 1.600 socis i una producció de 18 milions de quilos d'olives a l'any.

Olisoldebre.com és la segona web que posa en marxa Soldebre en els darrers mesos, l'anterior va ser lamasiademartins.com, amb què també es comercialitza directament al consumidor un altre producte important de la cooperativa, les mandarines i taronges.