Mor el conductor d'una furgoneta en un accident a la C-12, al seu pas per Xerta

El vehicle ha sortit de la via i ha caigut per un barranc

L'accident s'ha produït al quilòmetre 33
L'accident s'ha produït al quilòmetre 33 | Cedida
Redacció
30 d'abril del 2018
Actualitzat a les 19:10h
El conductor d’una furgoneta ha mort esta tarda en un accident a la C-12, al seu pas per Xerta, segons informa el Servei Català de Trànsit. Els fets han tingut lloc a l'altura del punt quilomètric 33 de l'Eix de l'Ebre, just davant l'encreuament amb la carretera N-230b, que connecta fins a Prat de Comte i Horta de Sant Joan.

La furgoneta de la víctima, un home de 68 anys que viatjava sol, hauria arribat des de la N-230b a aquest encreuament quan, per causes que es desconeixen, hauria travessat la calçada de la C-12 i impactat contra un tram de tanca de protecció, arracant-lo.

Posteriorment, s'ha precipitat pel pronunciat desnivell que condueix fins la riba del riu Ebre. Després de sobrepassar la via verda en la seva caiguda, la vegetació de ribera ha impedit que acabés caiguent dins la llera del riu.

Arran de la incidència, s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 

Foto: Cedida

 

Foto: Cedida



Hi haurà més informació.