Una marxa silenciosa del CDR reclama la llibertat dels presos polítics a Amposta

Els assistents van realitzar un minut de silenci davant de la caserna de la Guàrdia Civil i un altre davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra

Minut de silensi davant dels Mossos d'Esquadra.
Minut de silensi davant dels Mossos d'Esquadra. | Cedida
Redacció
23 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:49h
​Una quarantena de persones convocades pel CDR d’Amposta van participar este diumenge en una marxa silenciosa pels carrers de la ciutat.

Amb esparadrap a la boca a mode de mordassa i amb cartells reclamant democràcia i la llibertat dels presos polítics, els assistents van realitzar un minut de silenci davant de la caserna de la Guàrdia Civil i un altre davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra.
 
“Cessament del govern legítim i empresonaments de dirigents polítics i socials, condemnes de presó per escriure cançons o violència policial desproporcionada cap a manifestants pacífics són alguns dels exemples de la deriva repressiva de l’estat espanyol els últims mesos”, expressa el CDR en un comunicat. “Tot i les resolucions que arriben des d’Alemanya desmuntant el fals relat del bloc del 155 i el jutge Llarena sobre la violència independentista”, lamenten el discurs criminalitzador cap als CDR i el fet que alguns dels seus membres hagen estat detinguts i acusats per la fiscalia de rebel·lió i terrorisme.
 
Així mateix, el CDR també ha lamentat no haver pogut convocar públicament la marxa i ho atribueixen a la persecució a la que estan sent sotmesos per part de l'Estat estes últimes setmanes.