El PSC de Tortosa farà primàries a l'abril per escollir el candidat a l'alcaldia

Enric Roig, el primer secretari de l'agrupació local socialista, manifesta la voluntat de presentar-se

Enric Roig, portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tortosa, ha exposat la seua voluntat de presentar-se a les primàries.
Enric Roig, portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tortosa, ha exposat la seua voluntat de presentar-se a les primàries. | PSC
Redacció
09 de març del 2018
Actualitzat a les 20:13h
El PSC de Tortosa farà primàries el proper més d’abril per tal d’escollir el candidat a l’alcaldia. Com que estes no són preceptives per a ciutats de menys de 50.000 habitants, el grup polític ja ha demanat autorització a l’Executiva Nacional.

Des de l’agrupació local estan convençuts de dur a terme eleccions primàries ja que consideren que “és el mecanisme més apropiat per avançar en la democratització de la vida pública i és una manera de fer més transparent la presa de decisions col·lectives”, tal i com han expressat en un comunicat públic.

La proposta es va elevar a l’Executiva de Federació de Terres de l’Ebre i ja s’ha comunicat a l’Executiva Nacional del partit per tal de que esta les autoritze i es puga celebrar a l’abril, d’acord amb el calendari que ja està treballant el PSC tortosí.

Davant d’esta decisió, el Primer Secretari del grup local, regidor a l’Ajuntament de Tortosa i conseller al Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, va manifestar a l’Executiva, el passat 28 de febrer, la seua voluntat de presentar-se a aquestes primàries “per treballar en el futur de la nostra ciutat, redibuixant-la des d’una òptica progressista, més justa i solidària, amb polítiques pensades per i per a les persones que facin de Tortosa la Ciutat de les Oportunitats”.