Investiguen una comerciant de la Ràpita per vendre droga a la seua botiga

La Guàrdia Civil li va intervenir 26 dosis d'haixix

Material intervingut per la Guàrdia Civil a l'establiment.
Material intervingut per la Guàrdia Civil a l'establiment. | Cedida
Redacció
05 de març del 2018
Actualitzat a la 13:30h
Agents del Destacament de Protecció de la Natura al Delta de l'Ebre (DEPRONA) de la Guàrdia Civil, han pres declaració en qualitat de investigada a la propietària d'un establiment comercial de Sant Carles de la Ràpita per vendre substàncies estupefaents a l'interior del comerç que regentava.

En el marc de les activitats que realitza la Guàrdia Civil de Tarragona, en resposta al comerç irregular de complements de moda fabricats amb subproductes derivats d'animals protegits, la tarda del dia 1 de març agents de la Guàrdia Civil van inspeccionar diversos comerços del municipi.

En un d'ells, després d'accedir a l'interior i comprovar la legalitat dels productes que es trobaven a la venda, van descobrir en diversos llocs de difícil localització, diferents quantitats de droga dosificades, disposades per a la venda al detall.

Per aquest motiu es va procedir a la presa de declaració en qualitat de investigada de la dependenta/titular del comerç, per un presumpte delicte de tràfic de drogues, i es van intervenir 26 dosis d'haixix, amb un pes total de 100 grams.

Les diligències han estat posades a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 d'Amposta, en funcions de guàrdia.