Música d’arrel tradicional i un cor de veus joves, als propers concerts de l’«Hivern Musical» del Conservatori de Tortosa

El grup Solk, este dijous, i el cor LaBinota, divendres, oferiran les seues actuacions amb entrada gratuïta al Patronat Obrer, a partir de les 20 hores

Cor LaBinota
Cor LaBinota | Facebook Cor LaBinota
Redacció
26 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:13h
El cicle d'"Hivern Musical" del Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa, oferix este dijous, 1 de març, una nova actuació amb entrada gratuïta, que anirà a càrrec del grup Solk. Es tracta d'una formació amb integrants del nord de Castelló i de les Terres de l'Ebre que, partint de la música d'arrel tradicional, intenten construir un estil propi amb ingredients que provenen d'estils musicals molt diversos i aparentment distants.
 
Esta mateixa setmana, el divendres 2 de març, hi haurà un nou concert en el marc d’este cicle que cada any organitza el centre d’ensenyament  musical de la Diputació a Tortosa. En esta ocasió, anirà a càrrec del cor LaBinota de Tortosa, dirigit per Maria Lombarte. Es tracta d'un cor format per joves de 18 a 25 anys que van concursar en la primera edició del concurs de corals de TV3 Oh Happy Day.
 
L'Escola i Conservatori de música de la Diputació a Tortosa organitza anualment dos cicles de concerts gratuïts oberts a tot el públic: l'Hivern Musical i la Primavera Musical. A través d’aquesta iniciativa, el centre vol apropar la música a tota la ciutadania, alhora que donar a conèixer la tasca de formació musical més enllà de les aules.
 
El cicle l’Hivern Musical acabarà el dijous 15 de març amb l’actuació d’un grup de cambra integrat per professors del centre. Tots els concerts són d'entrada gratuïta i tenen lloc a partir de les 20 hores, a la sala d'actes del Patronat Obrer de Tortosa.