El Col·legi Soriano-Montagut d'Amposta renova menjador i aula de psicomotricitat

Visita de final d’obres a les renovades instal·lacions

Així ha quedat la nova aula de psicomotricitat del Soriano-Montagut d'Amposta.
Així ha quedat la nova aula de psicomotricitat del Soriano-Montagut d'Amposta. | Cedida
Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:59h
Els alumnes del Col·legi Soriano-Montagut d'Amposta disposen, des d'este curs escolar, d’un nou menjador i d’una renovada aula de psicomotricitat. Són dos de les actuacions que l’Ajuntament d’Amposta, titular de l’equipament, i el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, han realitzat de forma coordinada estos darrers mesos a l’escola.

Les obres inclouen, també, l’enderrocament d’unes aules molt antigues, l’habilitació d’un petit aparcament per als mestres i d’un nou pati a l’espai on hi havia estes aules, el canvi de sostre a l’aula de psicomotricitat i la retirada de tot el fibrociment d'estos espais. També s’ha habilitat i equipat el menjador i la cuina.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, destaca “la col·laboració entre Ajuntament i departament” a l’hora de planificar les actuacions que eren necessàries i executar-les. “Va ser fàcil trobar l’encaix”, ha assenyalat, tot afegint que “la col·laboració sempre porta a l’èxit”.

El menjador del Col·legi Soriano-Montagut dóna servei, de mitjana, a més d’una setantena d’alumnes cada dia. El servei es fa a través d’un càtering.