Mares i pares de la Terra Alta creen una associació per compartir experiències sobre la criança dels fills

Conlloga és el nom de l'entitat, que treballa per ser un punt de referència davant de les necessitats que puguen tindre les famílies terraaltines

El principal lloc de trobada és la Biblioteca de Gandesa.
El principal lloc de trobada és la Biblioteca de Gandesa. | Cedida
Redacció
12 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:48h
Un grup de pares i mares de la Terra Alta han constituït l’associació Conlloga, després de dos anys d’activitat com a grup de suport a les famílies. L’associació néix davant la necessitat de compartir inquietuds sobre temes de criança, lactància i educació, i “fer tribu” en l'àmbit familiar, “per aprendre els uns dels altres a partir de les experiències individuals”, segons exposen en un comunicat.

Es tracta d’un projecte obert a totes les famílies amb interès de compartir i enriquir el teixit social tant dels adults com dels infants i que treballa per posicionar-se com a punt de referència davant de les necessitats que puguen tindre les famílies terraaltines, ja siga per resoldre dubtes, buscar professionals, demanar opinions o qualsevol altre tema relacionat.

El principal lloc de trobada és la Biblioteca de Gandesa, que ha acollit la majoria de les 22 activitats organitzades estos últims dos anys i que han estat centrades principalment en la primera infància (de 0 a 7 anys), amb la participació de gairebé 400 persones.

A partir de gener ha entrat en funcionament la quota anual per a que les famílies es puguen fer sòcies, amb imports diferents en funció de si s'inscriuen un o dos adults dins la mateixa unitat familiar. Esta quota permetrà beneficiar-se d'activitats gratuïtes o gaudir de descomptes substancials d'aquelles activitats, que pel seu contingut, tenen un cost més elevat a l'habitual.