Restablerta la circulació de trens entre l’Ametlla de Mar i Mont-roig

Es preveuen retards a les línies R13, R14 i R15.

Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:42h
Estació de l'Aldea
Estació de l'Aldea | Joan Ferré
ACTUALITZACIÓ| Dimecres 17 de gener, 12:00 hores 

A les 11.30 hores, ha quedat restablerta la circulació dels trens L'Ametlla i Cambrils i s’ha recuperat el servei habitual a la línia R-16 (Tortosa- Barcelona), així com pels trens de Llarga Distància entre L'Aldea i Tarragona .

El temporal de vent que afecta el litoral català ha obligat Adif a interrompre el servei ferroviari des de les 6 del matí i fins les 11 en aquest punt de la línia. Per a facilitar la mobilitat dels passatgers, Renfe ha establert durant este temps un servei alternatiu per carretera entre L'Ametlla i Cambrils i també per als trens de Llarga Distància entre L'Aldea i Tarragona.

Derivat d'esta incidència, els trens R13, R14 i R15 encara registren retards que poden arribar als 45 minuts degut a limitacions de velocitat a la zona de la demarcació de Tarragona.

Protecció Civil ha activat la l’alerta del pla Ventcat per les fortes ventades al litoral i prelitoral central i sud. A les Terres de l’Ebre el temporal s’està fent notar en algunes poblacions com el Perelló (Baix Ebre) on s’ha registrat una ratxa de vent màxima de 104 km/h, al Parc Natural dels Ports 85 km/h o Mas de Barberans 80 km/h (Montsià). A Campredó els Bombers de la Generalitat han treballat en l’extinció d’un incendi que s’ha vist empès pel vent i que ha afectat 2 ha. 

INFORMACIÓ | Dimecres 17 de gener, 9:00 hores

El temporal de vent afecta la circulació de trens al sud del país. Segons ha informat Rodalies, almenys fins a les 11 del matí Adif mantindrà interrompuda la circulació ferroviària entre l’Ametlla de Mar i Mont-roig del Camp per previsió de cops de vent superiors als 120 km /h.

Per a facilitar la mobilitat dels passatgers, Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre L'Ametlla i Cambrils pels trens Regionals de l'R16 (línia Tortosa-Barcelona) i també per als trens de Llarga Distància entre L'Aldea i Tarragona.

El temporal provoca també limitacions de velocitat a la zona de la demarcació de Tarragona, per la qual cosa es preveuen retards als trens de les línies R13, R14 i R15.

Protecció Civil ha activat la l’alerta del pla Ventcat per les fortes ventades al litoral i prelitoral central i sud. A les Terres de l’Ebre el temporal s’està fent notar en algunes poblacions com el Perelló (Baix Ebre) on s’ha registrat una ratxa de vent màxima de 104 km/h, o Mas de Barberans 80 km/h (Montsià).