L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa obre matrícula per a més de 30 cursos al segon trimestre

Les persones interessades es poden inscriure's a partir del dia 8 de gener

per Redacció, Tortosa, 2 de gener de 2018 a les 12:04 |
Imatge d'arxiu de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa ha fet pública l'oferta formativa per al segon trimestre d'este curs 2017/2018, que s'iniciarà a partir del 8 de gener i que s'allargarà fins al 23 de març.

Cursos trimestrals i d'altres de curta durada en arts plàstiques, arts visuals, arts digitals, així com formació multidisciplinària ompliran el centre d'ensenyament en una oferta àmplia i diversa adreçada a tothom.Taller de Ceràmica, Còmic, Art sonor i música visual, Adobe Illustrator o Dibuix són alguns dels més de trenta cursos que s'ofereixen ara. Les persones interessades poden formalitzar la matrícula a partir del 8 de gener, tret dels de curta durada que mantindran oberta la matrícula fins al dia abans de l'inici de l'activitat formativa. Totes les persones matriculades en qualsevol dels tallers i/o monogràfics podran realitzar 1 hora setmanal de formació en dibuix, sense cost addicional, amb l'objectiu de reforçar el seu aprenentatge.

A més, l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa ofereix classes especialitzades dirigides a professionals de l'educació, la cultura i el patrimoni, entre altres àmbits, que busquen una formació específica relacionada amb el món de l'art. Es tracta de càpsules formatives d'àmbits concrets com "El registre d'obres d'art i gestió de col·leccions als museus" o "Elaboració i gestió de projectes culturals", entre altres.

A la web del centre es pot consultar tota la informació sobre l'oferta formativa del nou curs i la formalització de la matrícula, així com les activitats de creació i difusió artístiques i culturals programades.

 

Participació