Segon vídeo del Concurs Mundial de Garnatxes a la Terra Alta

El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a l'edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo

1200_1510916983VIDEO_GARNATXA
1200_1510916983VIDEO_GARNATXA
Redacció
11 de desembre del 2017
Actualitzat el 12 de desembre a les 18:09h
La cita serà de l’11 al 15 d’abril, però abans s'han preparat una sèrie d’activitats arreu del país per conèixer la garnatxa de la Terra Alta.

Sota el títol de Grenaches du Monde 2018 - Els experts de la garnatxa blanca, s'ha editat un segon vídeo on personalitats del sector parlen de la garnatxa de la Terra Alta. Frank Smulders, Master of Wine, Carlos Delgado, d'El País o Michel hudin, colaborador de Decanter, són alguns dels experts que ens parlen d'esta varietat i de les peculiaritats de la garnatxa en esta comarca ebrenca. 



El Concurs Internacional Grenaches du Monde és un certamen anual que premia els millors vins de totes les categories (des de vins tranquils a escumosos, dolços, naturals...) elaborats amb les diferents varietats de garnatxa, i amb denominacions d’origen provinents de qualsevol lloc del món. 

Es tracta d’un esdeveniment que organitza des de l’any 2013 el Consell Interprofessional dels Vins del Rosselló,i que enguany arriba a la seva sisena edició a la Terra Alta.

Una trobada internacional única que mostra la riquesa i la diversitat dels vins elaborats amb garnatxa, varietat noble de les més conreades al món, des de l’Estat fins als Estats Units, passant per França, Itàlia, Grècia, Israel, Algèria, el Marroc, Argentina, Sud-àfrica o Austràlia. 

El jurat del concurs està constituït per professionals internacionals i prescriptors del món del vi. Una vuitantena de persones que tenen la missió de distingir els millors vins de garnatxa presentats al concurs. 

S'ha creat un lloc web per seguir tots els esdeveniments del Concurs de Garnatxes de la Terra Alta.