La cap de llista del PSC per Tarragona, als ex d'Unió: «Déu els ha castigat perquè faran president un gai»

La candidata dels socialistes per Tarragona apunta que l'exvicepresident de Societat Civil Catalana està a la llista del partit pel 21-D perquè és militant del PSC

Rosa Maria Ibarra, cap de llista del PSC per Tarragona
Rosa Maria Ibarra, cap de llista del PSC per Tarragona | Jonathan Oca
Redacció
10 de desembre del 2017
Actualitzat a les 9:24h
La cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions del 21-D, Rosa Maria Ibarra, treu pes per les incorporacions que han fet els socialistes en les seues llistes electorals. La vallenca, en una entrevista concedida al Diari de Tarragona, apunta que ningú s'ha escandalitzat perquè ERC haja inclòs a gent de la desapareguda Unió Democràtica, com són Demòcrates, i recorda que l'exvicepresident de Societat Civil Catalana, que també forma part de la llista socialista, és militant del PSC.

Per altra banda, Ibarra etziba que "Déu ha castigat a l'exUDC, que farà president a un gai", fent referència al dur posicionament d'Espadaler i de CiU, en aquell moment, sobre el seu parer contrari a la llei impulsada per Zapatero que volia permetre el matrimoni entre persones del mateix sexe.

Espadaler ha reiterat diverses vegades que tot i entrar a formar part de la llista d'Iceta, no canviarà de pensar sobre el matrimoni homosexual i assegura que "això no és un problema".