Un home mata d'un tret la seua exparella a Vinaròs i després se suïcida

Els fets han succeït a primera hora d'este divendres

Carrer on s'ha produït l'assassinat.
Carrer on s'ha produït l'assassinat. | Google Street View
Redacció
24 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:04h
Una dona d'uns 35 anys ha estat assassinada d’un tret este matí en una casa de Vinaròs (Baix Maestrat) per la seua parella, de 40, que s’ha suïcidat posteriorment també d’un tret
Fonts de la investigació han assenyalat que tots dos, de nacionalitat alemanya, havien estat parella i els cossos sense vida els haurien estat trobats per la família de la dona.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha assenyalat que tots dos han mort per arma de foc i que no consten denúncies prèvies ni processos penals per maltractaments.

Segons fonts de la investigació, tots dos havien estat parella durant un any però feia tres mesos que la dona vivia a Vinaròs, on tenia una segona residència en una urbanització al nord de Vinaròs, al carrer de la canya, al costat de la de la seua mare. L’home hauria vingut des d’Alemanya i ha disparat al cap de la dona. En sentir els trets, els familiars de la dona han trucat al 112.

Fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han explicat que a les 7.20 hores s'ha mobilitzat una unitat del SAMU, però l'equip mèdic només ha pogut confirmar la mort de tots dos per arma de foc.

Amb este crim ja són 45 les dones assassinades a l’Estat espanyol en el que portem d’any.