Finalitzen les obres de coberta de la pista de l'estadi de La Devesa a la Ràpita

D'altra banda, s'ha col·locat gespa articificial al camp de futbol 7

Així ha quedat la pista poliesportiva de la Devesa un cop finalitzats els treballs.
Així ha quedat la pista poliesportiva de la Devesa un cop finalitzats els treballs. | Cedida
Redacció
21 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:54h
La pista de baix de l’Estadi Municipal de la Devesa ha quedat finalment enllestida amb les obres que han permès instal·lar-ne una coberta i adequar-ne l’entorn amb uns arranjaments als vorals i als murs que fan de grada.

La pista poliesportiva té forma rectangular i unes dimensions aproximades de 1.474 m2, incloent-hi la zona d’ús esportiu, graderies de formigó, accessos i passos.  El projecte ha consistit en la construcció d’una coberta en volum únic, inclinada, amb un alçada mínima de 7,20 metres i sense cap tipus de tancament lateral ni perimetral, totalment oberta amb l’exterior sense modificar la pista existent.  
 
D’altra banda, els treballs que s’han realitzat al camp de baix de l’Estadi Municipal de la Devesa han quedat també arranjats, amb la instal·lació de la nova gespa artificial que va ser canviada al 2015 del camp de dalt.

Així, ara aquest nou espai dona cabuda a un camp de futbol 7, de mides reglamentàries, que obre noves possibilitats per als entrenaments de les categories inferiors de la Unió Esportiva Rapitenca, així com a les competicions de Patufets, prebenjamins, benjamins i alevins.