La jesusenca Mònica Sales, quarta en la llista de Junts per Catalunya a Tarragona

La presidenta del PDeCAT a les Terres de l'Ebre és la primera ebrenca a la llista

Mònica Sales
Mònica Sales | Cedida
Redacció
18 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:59h
Les llistes per a les eleccions parlamentàries del desembre ja estan definides, després que ahir la nit finalitzes el termini per entregar-les a la Junta Electoral. Pel que fa la demarcació de Tarragona, finalment ha estat la jesusenca Mònica Sales, presidenta del PDeCAT a les Terres de l’Ebre, la primera ebrenca a la llista per la demarcació, en la posició número quatre. Sales també és regidora de l’EMD de Jesús i fa poc més d’un any que va agafar les regnes del partit demòcrata a les Terres de l’Ebre. 

No ha estat fins a última hora, quan ja s’havien entregat les llistes, que s'han confirmat els últims components. En els darrers dies havien sonat altres noms del territori com a possibles incorporacions independents, com el de la cantautora tortosina Montse Castellà, que finalment, no s’ha confirmat. De fet, ella mateixa ha reconegut que: “Sé que el meu nom va sonar a les travesses per a la llista del President. Ara puc dir que és cert i que ha faltat ben poc”, i agraint “tots els qui heu cregut que podria ser una bona diputada”.

A la "Llista del president" també hi trobem altres cares del territori, com Josep Solé, 3r tinent d’Alcalde de Flix, a la posició número vuit; l’escriptor i periodista Xavier Garcia Pujadas, establert a Horta de Sant Joan, com a número deu; o l’escriptora terraltina Elena Solé, a la quinzena posició. Per contra, no repeteix un dels puntals del PDeCAT ebrenc al Parlament, la tortosina Meritxell Roigé.