L'Ajuntament d'Amposta precinta el club cannàbic de l'avinguda Sant Jaume

L'establiment ja va protagonitzar el juny passat una macrooperació contra el tràfic de drogues

El club cannàbic, situat a l'Avinguda Sant Jaume, havia aixecat les queixes dels veïns.
El club cannàbic, situat a l'Avinguda Sant Jaume, havia aixecat les queixes dels veïns. | Cedida
Sofia Cabanes
03 de novembre del 2017
Actualitzat el 06 de novembre a les 16:32h
Després de mesos lluita contra el tràfic d’estupefaents a Amposta, l’Ajuntament ha clausurat este divendres el club cannàbic situat a l’Avinguda Sant Jaume i que el juny passat ja va protagonitzar una macrooperació contra el tràfic d’estupefaents a la capital del Montsià.

Agents de la Policia Local han precintat este divendres a la tarde l’establiment. “Feia temps que estàvem treballant la possibilitat de precintar el club cannàbic. Després d’analitzar diferents opcions, pensàvem que la més ràpida i eficaç era fer-ho per la via administrativa”, ha explicat en declaracions a l’aguaita.cat el regidor de Governació, Miquel Subirats.

Segons havia pogut comprovar el consistori, el club funcionava desde feia mesos sense la llicència preceptiva. El club cannàbic havia demanat llicència d’activitat a l’Ajuntament, però no se li havia atorgat. “Raó per la qual, després de seguir tot el procediment  administratiu pertinent, hem procedit a tancar-lo”, afegeix Subirats.

Un altre dels fets que s’ha pogut comprovar des de l’Ajuntament, és que el club, com a tal, no complia alguns dels condicionants bàsics d’este tipus d’establiments. “Els clubs cànnabis estan obligats a tenir un control de la gent que hi forma part, que han d’estar associats. Vam comprovar que això no es complia”, explica el regidor de Governació.

Des que el 28 de juny passat el propietari d’este club cannàbic, que també regentava un espai de les mateixes característiques a la Ràpita, va ser detingut en el marc d’una operació contra el tràfic de drogues, l’Ajuntament d’Amposta treballa per acabar amb l’activitat d’este establiment.

Esta però, no és la única operació contra el tràfic d’estupefaents amb què s’ha treballat des de l’Ajuntament d’Amposta en coordinació amb altres cossos policials. Des del març passat se n’han dut a terme diverses. Al setembre, per exemple, es va dur a terme un important operatiu en diferents domicilis de la capital del Montsià i també al juny se’n va fer una altra amb la participació de 40 agents.