La Fira del Rovelló d'Els Reguers acollirà, enguany, una recollida d’aliments

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 4 i 5 de novembre al recinte firal

Cartell de la XI Fira del Rovelló d'Els Reguers
Cartell de la XI Fira del Rovelló d'Els Reguers
Redacció
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:50h
 La 11a Fira del Rovelló de Reguers ha convidat, este any, al Banc dels Aliments de les Terres de l’Ebre. En esta línia, els organitzadors demanen la col·laboració dels reguerencs i visitants per aportar aliments de primera necessitat per col·laborar amb la recollida.

La fira tindrà lloc els dies 4 i 5 de novembre al recinte firal de l’EMD i portarà la seua tradicional oferta basada en la cuina i la degustació d'esta varietat micològica. Esta edició també inclou tallers infantils, tast d'all i oli, actuacions musicals, ballada de jotes, i una exhibició de "volteo" de ponis, així com l'acte de bateig del Nano Rovellonero, un nou element festiu per al poble dels Reguers que ha estat creat per l'artesà tortosí Joan Iniesta.

L’esdeveniment ha estat presentada per l'alcaldessa dels Reguers, Anna Rehues, i pel representant de l'entitat organitzadora, Vent Fort, Alfredo Ferré. Pel que fa a la inauguració, es tindrà lloc el dissabte a les 18.00 hores, i correrà a càrrec d'Esther Vidal, fins fa uns mesos l'anterior alcaldessa dels Reguers, i una de les impulsores de la Fira del Rovelló fa ja onze anys.