L'Ajuntament de Tortosa porta totes les banderes a netejar i no en va onejar cap durant el 12 d'octubre

L'edifici consistorial va romandre obert i l'alcalde i alguns regidors van aprofitar per despatxar i atendre visites

Façana de l'Ajuntament de Tortosa durant el 12 d'octubre.
Façana de l'Ajuntament de Tortosa durant el 12 d'octubre. | ACN / A. Mayor
ACN
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:26h
Coincidint amb el Dia de la Hispanitat, a l'edifici de l'Ajuntament de Tortosa no hi onejava ahir cap bandera. Fonts municipals han assegurat que esta setmana s'han portat a netejar totes, sense voler entrar sobre la coincidència del Dia de la Hispanitat i del context polític actual. 

L'alcalde i diputat al Congrés pel PDeCAT ha explicat, en declaracions a l'ACN que la festivitat del 12 d'octubre no genera més celebració que l'assistència a un acte del centre aragonès de la ciutat, i que els regidors que ho volen desenvolupen una jornada laboral com qualsevol altra. "No ens hem de precipitar ni perdre el temps en coses anecdòtiques. La festivitat és un dret laboral que tenen tots els treballadors i si s'ha de regular en el seu moment ja es farà", ha assegurat Bel.

L'alcalde i alguns regidors van aprofitar este dijous la festivitat del 12 d'octubre per despatxar temes interns i atendre visites. Ja es va fer l'any passat i també algun altre dia festiu i, de moment, no es planteja anar més enllà. L'edifici va romandre obert, malgrat que els treballadors municipals sí que van fer festa.