Esquerra de Móra d’Ebre demana a l'alcalde que trenque el pacte de govern amb el PP

“Demanem a Joan Piñol que per dignitat i coherència deixe de governar amb el partit que encapçala la repressió contra Catalunya”, ha afirmat la regidora Cinta Agné

La portaveu del grup municipal d'Esquerra Republicana a Móra d'Ebre
La portaveu del grup municipal d'Esquerra Republicana a Móra d'Ebre | Cedida
Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 21:55h
La portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Móra d’Ebre, Cinta Agné, ha demanat a l’alcalde del municipi, Joan Piñol, que trenque el pacte de govern que té amb el PP. Li ho demana “davant el silenci del regidor del PP de Móra d’Ebre sobre les agressions que les forces de seguretat espanyoles van fer contra la gent que estava pacíficament als col·legis electorals de les nostres comarques”, i apunta que malgrat això i malgrat tindre majoria absoluta, el pacte a hores d’ara es manté.

La regidora republicana ha recordat que les forces de seguretat espanyoles amb la seua actuació autoritària i desproporcionada van fer molts ferits a la Ràpita, Roquetes i Móra la Nova. Uns fets que segons Agné van “estremir els nostres pobles”.

“Demanem a Joan Piñol que per dignitat i coherència deixe de governar amb el partit que encapçala la repressió contra Catalunya”, ha afirmat la regidora.