«Versos contra la violència», un acte literari per denunciar la violència policial de l’1-O

Tindrà lloc el dissabte a la Ràpita, i el diumenge a Roquetes, els dos municipis ebrencs que més van patir les càrregues policials durant la jornada de l'1-O

S’ha creat també un esdeveniment a Facebook on es poden penjar poemes, textos, cançons, etc, i altres mostres de solidaritat.
S’ha creat també un esdeveniment a Facebook on es poden penjar poemes, textos, cançons, etc, i altres mostres de solidaritat. | Cedida
Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:53h
La Ràpita i Roquetes seran, este fi de setmana, els escenaris de “Versos contra la violència”, un acte literari en denúncia a la violència policial perpetrada per la policia espanyola contra la ciutadania catalana el passat 1 d’octubre.

A la Ràpita, l’esdeveniment tindrà lloc a les 11:00h del dissabte a la plaça del Cóc; i a Roquetes, la trobada serà el diumenge a les 12:00h al Pavelló Poliesportiu del municipi. L’acte és organitzat pel col·lectiu diLLUMs d'Arts al Forn, l’associació Mar de fora, l’Ajuntament de Sant Carles de La Ràpita, l’Ajuntament de Roquetes i la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes.

“Gent de lletres i de pau, en solidaritat amb les víctimes de la violència que hem patit a La Ràpita, Roquetes, i molts altres pobles i ciutats del nostre país, s’han afegit a la lectura de textos, perquè el paper sempre guanya la pedra”, subratllen els organitzadors.

També s’ha creat un esdeveniment a Facebook on es poden penjar poemes, textos, cançons, etc, i altres mostres de solidaritat.