Una regidora de la Ràpita abandona el grup del PSC per la postura del partit vers les agressions de l'1-O

Conxi Vizcarro seguirà com a regidora no adscrita al capdavant de la cartera de Governació

Conxi Vizcarro continuarà a l'equip de govern com a regidora no adscrita
Conxi Vizcarro continuarà a l'equip de govern com a regidora no adscrita | Sofia Cabanes
Sofia Cabanes
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:27h
La regidora de Governació de l’Ajuntament de la Ràpita, Conxi Vizcarro, al grup socialista des del 2007 com a independent, ha decidit desvincular-se del PSC pel posicionament del partit envers la repressió violenta de l’1 d’octubre i passarà a ser regidora no adscrita.

“Durant estes últimes setmanes ho havia estat meditant, però a causa decls fets de diumenge vaig pensar que això no ho podia aguantar”, explica Vizcarro en declaracions a l’aguaita.cat.

Segons exposa, “ni el PSC de Catalunya ni el PSOE en l'àmbit estatal han respòs  de la manera que els meus pensaments em dicten”, Vizcarro considera que la condemna de les càrregues policials contra la població per part dels socialistes no ha estat prou contundent. “Per això em sembla que estar en un partit on no compartixo els seus ideals era enganyar. Vaig parlar-ho amb els companys, els vaig comunicar la meua decisió ferma i he decidit quedar-me com a regidora no adscrita. Deixo de ser membre del PSC de la Ràpita”, subratlla.

Malgrat la decisió, Vizcarro vol deixar clar que continua tenint bona sintonia amb tot l’equip de govern, conformat per 6 regidors d’ERC, 1 de solidaritat, 1 d’ICV, i 1 del PSC, Rosa Anglès, que ara formarà en solitari el grup socialista al ple municipal. De fet, Vizcarro continuarà formant part del govern municipal ocupant la cartera de Governació. “Sí que és cert que deixo com a única regidora socialista a Rosa Anglès, però jo també li he dit que dins de l’equip de govern estem treballant tots molt bé i estem tots molt contents, per això li he fet saber que continuaré estan al seu costat en tot el que li faça falta”, recalca Vizcarro.