​Seguix el minut a minut del #referèndumEbre amb l'aguaita.cat

Desplegament informatiu especial per informar en directe des de tots els racons del territori

Paperetes del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre
Paperetes del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre
Sofia Cabanes
30 de setembre del 2017
Actualitzat el 01 d'octubre a les 18:29h
Compte enrere per a la jornada més transcendent. Un total de 99 col·legis electorals, repartits per les 52 poblacions i les 5 entitats municipals descentralitzades (EMD) de les Terres de l’Ebre, seran testimoni d’un referèndum d’autodeterminació que té afany de celebrar-se havent superat totes les proves d’estrès i sobreposant-se  als embats  que el govern espanyol i el poder judicial desplegaran fins a l’últim minut d’este 1 d'octubre.

"Feu servir l’etiqueta #referèndumEbre per explicar com viviu la jornada de l’1 d’octubre "
Amb els primers rajos de sol d’esta diada històrica, l’aguaita.cat informarà des de peu de carrer del desenvolupament de la jornada,  minut a minut. Una xarxa de voluntaris repartida per tot el territori contribuirà per fer arribar la informació a través dels nostres canals.

​A banda de la informació generada al territori, a través de la xarxa conformada per les webs del grup NacióDigital també oferirem les notícies més destacades que es generen al conjunt del país.

Un cop tancats els col·legis electorals, ens centrarem a oferir els resultats en cadascun dels pobles.

Podeu fer-nos arribar qualsevol alerta fent servir l’etiqueta #referèndumEbre en qualsevol de les xarxes socials Facebook, Twitter o Instagram o a través del mail [email protected].