​L'Estat atraca un creuer al port de Tarragona per una estada de llarga durada

L'embarcació és d'una companyia italiana i té capacitat per a 2.180 passatgers

El creuer italià GNV Azzurra està atracat al port de Tarragona
El creuer italià GNV Azzurra està atracat al port de Tarragona | GNV
Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat el 21 de setembre a les 16:01h
Un creuer amb bandera italiana ha atracat este dimecres al moll d'Andalusia del port de Tarragona. Segons fonts del mateix port, el govern espanyol va donar instruccions este dimarts que donessen permís per atracar el vaixell de la companyia Grandi Navi Veloci per una llarga durada.

El vaixell atracat al port tarragoní és el GNV Azzurra, un creuer amb capacitat per a 2.180 passatgers, segons la pàgina web de la companyia, i tot apunta que servirà com a allotjament d'agents de la policia que vindrien a Catalunya per evitar l'1-O. 

Este no és el primer cop que arriben este tipus de peticions des de Madrid -i també sense donar cap tipus de justificació-, però és insòlit que envie un creuer. També és poc comú que, malgrat ser un creuer, el vaixell no es trobe a la terminal de creuers, sinó en un dels molls de la infraestructura portuària.

Esta mateixa situació s'ha viscut al port Barcelona, ja que este matí ha atracat un vaixell al moll de Lepant del port de Barcelona per allotjar una part dels reforços policials que estos dies ha enviat a Catalunya amb motiu del referèndum de l'1 d'octubre. L'embarcació és un ferri fletat per l'Estat que té una capacitat per a 600 persones.
 

Més informació, des del minut a minut de NacióDigital