Adam Tomàs s’acollirà al seu dret de no declarar

L'alcalde d'Amposta declararà a la Fiscalia de Tarragona este dijous 21 de setembre

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, al balcó de l'Ajuntament
L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, al balcó de l'Ajuntament | ACN / J. Marsal
Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:44h
L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha confirmat que este dijous anirà a declarar davant la Fiscalia de Tarragona però que s’acollirà al seu dret de no declarar. “Aniré a declarar perquè no donaré la imatge d’un alcalde detingut, i molt menys pels Mossos d’Esquadra”, ha defensat Tomàs mentre assistia a la concentració que hi ha hagut este dimecres al matí davant la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, en contra de l'assalt de la Guàrdia Civil a les institucions catalanes.  Ha afegit que “s’han fet busos, hi ha comerciants que tancaran... estem en el que el poble vol i la prova la tenim en què cada vegada hi ha més gent que s'hi suma. Per això continuarem endavant”.

Adam Tomàs ha assegurat que no s’ha mogut “ni un mil·límetre” del seu posicionament inicial, “ans el contrari”, ha apuntat. Respecte el referèndum de l’1-O, ha manifestat que “hem de fer tot el possible per votar, malgrat l’Estat Espanyol fa tot el possible per a que no siga així”. També ha defensat que creu que “l’Estat pensa que avui mor l’1-O, però avui és el dia de mort de la justícia i la democràcia de l’Estat Espanyol”. “S’han carregat qualsevol possibilitat d’encaix de Catalunya a l’Estat”, ha afegit. 

L'alcalde d'Amposta està citat a declarar este dijous 21 de setembre, a dos quarts d'una del migdia, a la Fiscalia de Tarragona