Oferixen busos gratuïts per acompanyar els alcaldes de la Ràpita i Amposta a declarar

A Amposta, també s’ha organitzat una concentració en suport a l’alcalde el dimecres a les 20.30h a la Plaça de l’Ajuntament

Imatge de la convocatòria a la Ràpita
Imatge de la convocatòria a la Ràpita | Facebook ANC La Ràpita
Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:17h
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de la Ràpita i Amposta han organitzat autobusos gratuïts per acompanyar els alcaldes del municipi, Josep Caparrós i Adam Tomàs, a declarar a la Fiscalia de Tarragona per la seua implicació en el referèndum de l’1 d’Octubre.

A Amposta, s’està fent una crida a través de les xarxes socials: “El nostre alcalde està citat a declarar el proper dijous a la Fiscalia de Tarragona per permetre posar urnes electorals. Volen silenciar-nos! Amposta volem votar!", diu el missatge. La sortida es el dijous 21, a les 10.30h del pàrquing del Centre de Tecnificació, i els tiquets es poden recollir de dilluns a dimecres, de 19 a 21h a l’Avinguda La Ràpita, 2. A més, també s’ha organitzat una concentració en suport a l’alcalde “i en defensa de la democràcia” el dimecres 23, a les 20.30h, a la Plaça de l’Ajuntament, on es llegirà un manifest.

A la Ràpita, l’ANC també assegura que la iniciativa s’ha tirat endavant amb el suport de “molts partits i col·lectius del poble” i que ha estat l’ANC els encarregats d’organitzar-ho i facilitar l’autobús. Els tiquets, en este cas, es poden adquirir al bar L’Eixam (Carrer Sant Isidre, 96). El bus soritrà el dilluns 25, a les 10.00 hores, al Pavelló Firal. Tant a la Ràpita com a Amposta els tiquets són gratuïts, però s’han d’adquirir per tenir una previsió de la gent que anirà i reservar la plaça al bus.