La Ràpita impulsa un festival per promoure el pàdel surf als Alfacs

Sup Festival és el nom de la propera cita d’oci vinculat al mar que s’està preparant des de la regidoria de Turisme, l’Estació Nàutica de la Ràpita i Sant Carles Marina per al proper 24 de setembre

Cartell promocional de l'esdeveniment.
Cartell promocional de l'esdeveniment. | Cedida
Redacció
15 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:11h
La Ràpita acollirà el proper 24 de setembre una jornada dedicada a la promoció del pàdel surf per tal que la ciutadania puga conèixer esta activitat aquàtica molt adient per practicar-la a la badia dels Alfacs. Es tracta del Sup Festival, organitzat conjuntament per la regidoria de Turisme i l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre, amb el suport de Marina Sant Carles, que tindrà lloc entre les 9h i les 14 hores, durant les quals els participants podran gaudir d’un esmorzar que oferirà l’organització, la possibilitat d’escollir entre dos sortides d’1 i de 2 quilòmetres de distància, que disposaran, en tot moment, de serveis de vigilància i de suport, així com duna degustació a les muscleres. El preu de la inscripció és de 25 euros, però qui no disposi de taula i l’hagi de llogar haurà d’abonar 15 euros més.

Amb l’organització d'este esdeveniment, l’ajuntament de la Ràpita pretén “posar en valor la badia dels Alfacs com un dels elements que diferencien la població de la resta de destinacions i com una oportunitat per impulsar esdeveniments singulars”, segons destacava l’alcalde, Josep Caparrós.

Així, els objectius que es persegueixen són diversos. D’una banda, “aconseguir que la gent canvie de mentalitat i veja que el mar no és només per a juliol i agost”, destacava el president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, tot afegint que “la badia dels Alfacs té les condicions òptimes per a la pràctica d’activitats nàutiques i aquàtiques durant tot l’any”.  A més, Barberà ha subratllat el fet que “es pot compaginar la pràctica d’un esport per a persones de totes les edats amb l’aspecte lúdic  per la possibilitat de passejar-se entre les muscleres amb una taula de surf i una pala”.

Per la seua banda, la regidora de turisme Rosa Anglès ha volgut destacar com el SUP festival coincidirà amb altres activitats com les Jornades gastronòmiques del polp i l’arròs, que tindran lloc del 16 de setembre al 12 d’octubre. D’esta manera, “pretenem allargar i desestacionalitzar la temporada turística, al mateix temps que oferim a la ciutadania, ja siga local com del territori, la possibilitat de poder gaudir d’una activitat d’aquestes característiques a preus més econòmics i fora de les aglomeracions de l’estiu”.