Mor un home mentre cavava un pou amb explosius a Roquetes

L'home es trobava sol a la finca quan ha succeït l'accident, segons informen fonts de l'Ajuntament

L'explosió ha tingut lloc en una finca propera al barranc de Matamoros.
L'explosió ha tingut lloc en una finca propera al barranc de Matamoros. | Sílvia Berbís
Redacció
06 de setembre del 2017
Actualitzat a les 22:12h
Un home d'edat avançada ha mort este dimecres a Roquetes mentre manipulava explosius, segons sembla de fabricació casolana, per obrir un pou. Segons informen fonts de l'Ajuntament, l'home es trobava sol en una finca, dins del terme municipal, lloc on ha succeït l'accident. 

Tot apunta que es tracta del propietari de la finca, segons informen els Mossos d'Esquadra. Si es confirmés que és esta persona, quedaria descartada la hipòtesi d'un accident laboral. A hores d'ara encara no s'ha pogut accedir de forma segura a aixecar el cadàver, que es troba a 15 metres de profunditat dins del pou.

Arran del succés hi ha hagut a la zona, al barranc de Matamoros, un notable desplegament d'efectius, amb dos dotacions d'antidisturbis i agents dels TEDAX dels Mossos d’Esquadra, per assegurar la cavitat i per descartar la presència de més explosius. Els Bombers de la Generalitat també hi han desplaçat sis dotacions, entre les quals hi havia dos helicòpters com a mesura preventiva. I també hi ha acudit un helicòpter del SEM. 
 

Un helicòpter dels Bombers, amb la casa al costat de la qual s'ha produït l'explosió, al fons. Foto: Sílvia Berbís