Autor/a
Eva Campomar

Eva Campomar

Llicenciada en INEFC i tècnica d'Educació Infantil

Acompanyant del Bosc Escola Tataküa, Llicenciada en INEFC i tècnica d'Educació Infantil.

18/01/2021

TRA – BU – CA – DOR

«Quan al Delta de l'Ebre s'esborren ecosistemes, què passa a l'escola? És l'escola la que ens connecta a través d'un aprenentatge significatiu al substrat»

06/12/2020

L'Era de l'Antropocè

«De l'emoció a l'acció descobrim que entre tots i totes tenim la possibilitat de fer les coses d'una altra manera»

24/09/2020

Ecosistemes educatius

«Difuminem les parets i les tanques de les escoles per a sortir a fora i abandonar esta idea que només s'aprèn entre quatre parets i en horari lectiu»

02/06/2020

​Escoles a la natura, manifest

«Ara que es parla de ràtios baixes i espais a l'aire lliure, les Escoles Bosc i espais d'aprenentatge a la natura ofereixen una oportunitat vital»

21/04/2020

​Poetes del silenci

«Ens veurem privades de comunicar-nos amb llibertat, de perdre el gest amorós, respectuós i no violent, el somriure, la proximitat social, el vincle»

18/03/2020

Continuar sent!?

«Més que jutjar si la persona veïna ho està fent bé o malament, gaudeixo de la parada i construeixo des de casa estratègies per viure la realitat on estic»

19/02/2020

Una volta al món, cada dia

«Fa onze anys, amb una amiga, també vam somiar i fer realitat una volta al món, un viatge de vida que encara continua cada dia»

19/12/2019

PLAneta B?

«Teniu algun pla B per a este Nadal? La humanitat ha entrat en un compte enrere i allò que reconeixem com a casa o Planeta Terra ens l'estem carregant»

19/11/2019

Camins

«La ruta-camí és un diàleg constant entre les persones que el practiquem i un context natural que ens ofereix reptes individuals i col·lectius»

07/08/2019

Trastorn per dèficit de Natura

«Qui de nosaltres té ceguera vegetal? Ara que tens temps, et proposo un repte, surt a fora, estiguis o estiguis i d'allò vegetal que t'envolta cada dia, l'arbre del carrer de casa, la planteta de l'esquerda de la vorera o l'adventícia del teu jardí... quina reconeixes?»

02/07/2019

Pugem arbres #pugemarbres

«Volem compartir una acció de reivindicació per donar visibilitat a la necessitat de què aquelles persones que tinguin un arbre a prop, el pugin, l'olorin, el toquen, l'abracen i que les seues imatges viatgen per tot arreu»

28/05/2019

Escenaris de vida

«On estan les experiències reals i autèntiques? Nosaltres, les que hem viscut la llibertat de sortir de l'escola, de tirar la motxilla i pescar el berenar per sortir al carrer a jugar, vam nodrir-nos de tot un seguit d'experiències reals i vives»

29/04/2019

Primavera silenciosa

«Sembla contradictori que moltes campanyes vagin dirigides a demanar a les futures generacions que siguin ells i elles els que preserven i cuiden de la natura, quan en el seu dia a dia no la veuen, ni l´oloren, ni la toquen, ni la senten»

26/03/2019

​Revolucions diàries

«Si no ens qüestionem res del nostre dia a dia, no podrem arribar a canviar res. Construir i revoluciona- se, des d'allò que posem a la nevera (sobirania alimentària) fins al dret més legítim com decidir»

El més llegit