Del 30 de juny al 15 de juliol s’han programat una quarantena de concerts que es complementaran amb la vintena edició de les Jornades de la Cuina Cajún
31/05/2023
Els fideus rossejats protagonitzen el cap de setmana en gastronomia a L'Ametlla de Mar. | Cedida
Imatges sobre una taula del nou restaurant de cuina japonesa que la cadena Mood obrirà al polígon de la Ravaleta de Roquetes, amb la regidora Teresa Moreso, l'alcalde Ivan Garcia i el Juan i la Diana, responsables de l'empresa, al fons | Anna Ferràs
El xef del restaurant L’O* amb una Estrella Michelin, Ivan Margalef Sallés, recorda les seues arrels a L'Ampolla i intenta plasmar el sabor del Delta de l'Ebre en els seus plats
L'alumnat aconseguirà un certificat de professionalitat del Departament de Treball que li facilitarà accedir al mercat laboral
04/05/2022
Els restauradors participants es mostren satisfets amb la rebuda de les primeres jornades gastronòmiques que uneixen l’excel·lència gastronòmica amb la identitat i la tradició rapitenca. | Ajuntament de la Ràpita
L’esdeveniment se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de març i es podrà seguir en streaming o en directe des dels platós que hi haurà a l’hotel Flamingo de l’Ampolla
Les Moles i L’Antic Molí d’Ulldecona, Villa Retiro de Xerta i el Quatre Molins de Cornudella del Montsant, convidats d’honor en la presentació del projecte trimestral de l’alumnat de Grau Superior de l’Escola d’Hoteleria a l’Institut Dertosa
26/10/2020
La Ràpita fou una de les primeres Viles Marineres de Catalunya certificades per l’Agència Catalana de Turisme l’any 2019, i participa del programa de promoció d’aquest segell turístic que aglutina les viles catalanes que conserven el seu caràcter mariner i la tradició pesquera | Arxiu