La comunitat musulmana d'Amposta convoca una gran concentració este dissabte

Tindrà lloc a les 19h a la Plaça del Mercat | Compta amb el suport de l'Ajuntament i és una rèplica de la manifestació central que tindrà lloc a Barcelona

Redacció
25 d'agost del 2017
Actualitzat a les 14:17h

Imatge de la Plaça del Mercat, Amposta Foto: www.amposta.cat


La comunitat islàmica d’Amposta, amb el suport de l’Ajuntament del Municipi, ha convocat, este dissabte 26 d’agost a les 19 hores, una concentració a la Plaça del Mercat del municipi per mostrar “el seu rebuig contra els atemptats ocorreguts estos dies a Catalunya”, tal i com informa l’Ajuntament d’Amposta en un comunicat públic.

Tot i que ja van fer una concentració davant la mesquita el passat diumenge dia 20, ara conviden tota la ciutadania -musulmans i no musulmans- a participar “per mostrar que estem tots units en contra d’esta barbaritat”, afirma el comunicat. El representant de la comunitat islàmica, Mohamed Iauguel, ha explicat que convoquen este acte “amb més impacte, per a què realment la gent se n’entere que no estem d’acord”.

Esta concentració, juntament amb la que es farà este divendres a la tarda a Tortosa, són els actes centrals de condemna al terrorisme a les Terres de l’Ebre, rèplica de la manifestació que tindrà lloc el mateix dissabte a Barcelona sota el lema “No tenim por”.