Alcanar aprova les beques de transport per a estudis postobligatoris del curs 2016-2017

La convocatòria s’obrirà a la tardor i està destinada als majors de 16 anys que cursen els estudis fora perquè estos no s’ofereixen a Alcanar

Façana de l'ajuntament d'Alcanar
Façana de l'ajuntament d'Alcanar | www.locals.esquerra.cat
Redacció
03 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:57h
El consistori canareu atorgarà, un altre any, beques de transport per a estudis postobligatoris del curs 2016-2017, destinades a majors de 16 anys que cursen els estudis fora del municipi perquè estos no s’oferixen a Alcanar. El ple municipal ha aprovat les bases reguladores de la concessió d'estes beques per unanimitat, en la sessió ordinària del 27 de juliol passat. Està previst que la convocatòria s’obra la pròxima tardor. 
 
Esta línia d'ajuts té un pressupost de 10.000 €, que es distribuirà de manera equitativa per arribar al màxim d'alumnes. Així, l'import de la beca serà el resultat de multiplicar per 1 € la distància de separació en quilòmetres del lloc on es realitzen els estudis respecte a Alcanar. La subvenció concedida no podrà ser inferior a 30 € ni superar els 200 € per alumne, sempre que no s'excedisca de la partida pressupostària total. En este cas, es farà una distribució proporcional entre totes les sol•licituds admeses.
 
Carme Navarro, regidora d'Ensenyament i Acció Social, ha subratllat que "els i les joves són el futur del municipi, cal donar-los suport per tal que els líders del futur puguen complir els seus objectius, projectes i somnis", així mateix, anima "tothom que tinga dret a estes beques perquè estiga pendent de quan es publica la convocatòria i que s'hi presente."
 
Les persones interessades que complisquen els requisits que determinen estes bases hauran de presentar la sol·licitud en el moment de la convocatòria, o descarregar-se el model del web oficial de l'Ajuntament www.alcanar.cat.