Unes 150 famílies de Deltebre es beneficien dels ajuts als tributs locals

En total, s’han bonificat 31.774€ en diferents impostos municipals

Façana de l'Ajuntament de Deltebre
Façana de l'Ajuntament de Deltebre | Cedida
Redacció
31 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:14h
Més de 150 famílies de Deltebre s’han beneficiat dels ajuts als tributs locals, en el marc dels quals l’Ajuntament bonifica els impostos municipals, depenent de la seua renda econòmica. En total, s’han retornat 31.774€ en diferents impostos municipals com, per exemple, la taxa de serveis de Recollida d’Escombreries. En esta dotació econòmica també compta la resolució d’alguns ajuts en matèria de plusvàlues i activitats extraescolars, que es poden seguir demanant fins al 31 d’octubre.En este sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha defensat que “la nostra aposta per les polítiques socials es materialitza en actuacions com esta”.

Paral·lelament, també hi ha famílies que s’han acollit a la tarifa social de l’aigua que es pot sol·licitar durant tot l’any 2017 i que té una vigència d’un any. Per la seua banda, la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, està previst que “a finals d’any, una vegada amb tots els terminis finalitzats, tornem a ajudar a més de 300 famílies”.

Noves ajudes amb l’Obra Social “La Caixa”

Este matí s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Deltebre i l’Obra Social “La Caixa” que vol impulsar “noves ajudes per a les famílies més desafavorides”, tal i com explica l’Ajuntament en una nota de premsa. El projecte té la finalitat de complementar els recursos destinats a les famílies del municipi que més ho necessiten per tal de poder cobrir les necessitats bàsiques com són el cas, per exemple, dels productes bàsics de neteja, i facilitar el procés d’escolarització i integració social dels menors en risc d’exclusió.