Els estudiants ebrencs podran acabar el magisteri musical que han començat a Tortosa

La URV fa marxa enrere i accepta que els joves finalitzen els estudis d'esta especialitat que es dixarà d'impartir al Campus Terres de l'Ebre

Imatge d'arxiu del Campus Terres de l'Ebre de la URV.
Imatge d'arxiu del Campus Terres de l'Ebre de la URV. | S.B.
ACN
27 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:09h
Els estudiants ebrencs es congratulen que la Universitat Rovira i Virgili (URV) haja fet marxa enrere i haja escoltat la seua demanda de continuar i acabar els estudis de magisteri musical a Tortosa, una especialitat que la Universitat vol centralitzar a Tarragona. Davant l'anunci de la URV de dixar d'impartir l'especialitat des d'este curs, a pocs dies de la matriculació, els joves, que ja havien començat estos estudis, van demanar de poder-los finalitzar al Campus Terres de l'Ebre. Així, els alumnes que havien cursat primer de la menció de música, podran seguir fent segon, tercer i quart a Tortosa, i no a Tarragona, com es pretenia en un primer moment. Els estudiants ebrencs es mostren molt satisfets que la seua demanda haja estat acceptada pel rectorat de la URV, reunit este dilluns per tractar esta problemàtica.

Els afectats, estudiants dels graus d'Educació Infantil i Primària en l'especialitat de música i dansa, agraixen el suport rebut per persones i institucions del territori, però continuen pensant que la desaparició dels estudis musicals del Campus Terres de l'Ebre "representa un greuge per a les nostres terres i la nostra gent".