La Vella Dixieland inaugura l’Ascó Jazz Festival davant 400 espectadors

Ahir a la nit es va inaugurar el cicle, que este diumenge proposa l’actuació de La Soul Machine

La primera edició del cicle ha tingut una molt bona acollida de públic, destaca l'organització.
La primera edició del cicle ha tingut una molt bona acollida de públic, destaca l'organització. | Cedida
Redacció
22 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:56h
Quatre-centes persones van assistir este divendres a la nit a l’actuació que va inaugurar l’Ascó Jazz Festival, a càrrec de La Vella Dixieland, acompanyada per la vocalista Marian Barahona i el trompetista Josep M. Farràs. Esta es la primera edició del festival organitzat per l’Ajuntament, que va reunir un públic entregat a la proposta musical. Avui, dissabte 22 de juliol, és el torn de la banda de Falset, La Soul Machine, qui va interpretar la cançó de l’estiu de l’any passat de TV3 “Fes-te l’Estiu”. Es preveu que de nou, prop de 400 persones, tornen a assistir a esta segona cita del Festival que donarà per finalitzat el cicle.

Les portes del Casal Municipal d’Ascó s’obriran a les 20:30h i un cop finalitzin les actuacions s’obrirà l’espai gastronòmic, al voltant de les 22:30h. Així doncs, els assistents a l’Ascó Jazz Festival també podran gaudir d’un sopar a la fresca un cop acabe el concert.

L’alcalde d’Ascó, Josep M. Buixeda, la regidora de Cultura, Montserrat Lerma -entre moltes altres autoritats i assistents- van assistir al concert inaugural. La regidoria de Cultura  valora molt positivament l’acollida que el Festival ha tingut entre el públic, tal i com es constata en l’elevada assistència, així com en la qualitat de les bandes participants.