Entra en servei el nou aparcament d’enllaç amb l’autobús de l’HTVC

La instal·lació té una capacitat per un centenar de turismes

Per tal de donar-lo a conèixer i fomentar el seu ús, este aparcament serà gratuït fins a la tardor, quan passarà a ser gratuït exclusivament per als usuaris de l'autobús a l'Hospital
Per tal de donar-lo a conèixer i fomentar el seu ús, este aparcament serà gratuït fins a la tardor, quan passarà a ser gratuït exclusivament per als usuaris de l'autobús a l'Hospital | Cedida
Redacció
20 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:37h
El Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, acompanyat de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha posat en servei, este dijous, un aparcament de turismes en superfície a Tortosa, al costat de la parada de l'autobús de connexió de la plaça del Bimil·lenari amb l'Hospital Verge de la Cinta. Els treballs han comptat amb un pressupost de 270.000 euros i un termini d'execució de tres mesos.

El recinte ocupa una superfície d'uns 4.000 metres quadrats i té una capacitat d'estacionament per a 118 vehicles. Per tal de donar-lo a conèixer i fomentar el seu ús, este aparcament serà gratuït fins a la tardor, quan passarà a ser gratuït exclusivament per als usuaris de l'autobús a l'Hospital.

Esta actuació té com a objectiu fomentar els desplaçaments en transport públic i descongestionar els de vehicles l'entorn del centre hospitalari.  Es complementa amb el nou autobús llançadora que, des del setembre passat, unix l'Hospital Verge de la Cinta i la plaça del Bimil·lenari, amb parada intermèdia a l'estació d'autobusos de Tortosa. Per tal de reforçar la connexió amb autobús al centre hospitalari, el servei té una freqüència de pas de 15 minuts.