Restablerta la circulació de trens entre Reus i Móra la Nova

Els tècnics i operaris d'Adif han pogut solucionar la incidència provocada pel descarrilament de tres vagons d'un tren de mercaderies el dijous passat

Descarrilament de tres vagons entre Marçà i els Guiamets
Descarrilament de tres vagons entre Marçà i els Guiamets | @pereboschg
Redacció
17 de juliol del 2017
Actualitzat a les 8:56h

La circulació de trens entre Reus i Móra la Nova s'ha restablert cap a les 7.45 h d'este dilluns. Després de gairebé quatre dies de treballs, els tècnics i els operaris d'Adif han pogut reparar la incidència provocada pel descarrilament de tres vagons d'un tren de mercaderies aquest dijous, entre els Guiamets i Marçà.

Durant el període d'afectació, es va habilitar un servei alternatiu per carretera que cobria un tram del trajecte de l'R15 entre la capital del Baix Camp i Móra la Nova.
 
Solucions

Este diumenge, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va demanar al Ministeri de Foment "accelerar" la inversió prevista pel 2017 a l'R15 per evitar més "avaries i descarrilaments" i per recuperar els horaris reduint el temps de viatge. "Després del nou descarrilament dijous a l'R15, insistiré: és urgent invertir-hi", va afirmar al seu compte de Twitter.

Rull, que este dilluns coincidirà amb el ministre a Barcelona, va recordar que esta línia ha patit des de principi d'any "més de 15 avaries de tren, cinc d'infraestructura i dos descarrilaments", un balanç que qualifica d'"inacceptable".