Milloraran el ferm de la carretera C-12 entre Tortosa i Aldover

Les obres, amb una inversió prevista d'1,2 MEUR, començaran l'últim trimestre d'enguany i s'allargaran quatre mesos

L'actuació abasta un tram d'uns quatre quilòmetres, entre la zona de Jesús i la del Pla d'Illes, al terme d'Aldover.
L'actuació abasta un tram d'uns quatre quilòmetres, entre la zona de Jesús i la del Pla d'Illes, al terme d'Aldover. | Google Earth
Redacció
06 de juliol del 2017
Actualitzat a les 21:18h
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres de millora del ferm de la carretera C-12 entre Tortosa i Aldover per un import d'1,2 milions d'euros. La previsió és que els treballs comencen l'últim trimestre d'enguany i tinguen un termini d'execució de quatre mesos. L'actuació abasta un tram d'uns quatre quilòmetres de la C-12, entre la zona de Jesús, terme de Tortosa, i la del Pla d'Illes, ja al terme d'Aldover. Segons Territori, per este tram hi circulen uns 7.300 vehicles diaris de mitjana, un 10% dels quals són pesants. Els treballs consistiran, principalment, en el reciclatge del ferm existent i l'estesa d'una nova cap d'aglomerat, amb tasques prèvies de reaparció als punts que presente deformacions.

En el projecte s'inclouen millores de seguretat viària. Este és el cas de l'habilitació d'un carril central de girs per accedir al camí municipal del Pla d'Illes, al punt quilomètric 23,2, al marge esquerre. Aprofitant este nou accés, es reordenaran els accessos d'este tram de via. També, en un tram pròxim, s'habilitarà un espai zebrejat de circulació –una franja de 0,6 metres d'amplada- entre els sentits de circulació al llarg d'uns 400 metres.