La Ràpita impulsa 'Voltasoques', un programa d'activitats lúdiques d'estiu per a adolescents

L’Ajuntament vol cobrir la manca d’oferta de lleure per a la franja d’edat de 12 a 16 anys amb activitats marítimes i tallers formatius

Les activitats s'iniciaran el dilluns 13 de juliol
Les activitats s'iniciaran el dilluns 13 de juliol | Cedida
Redacció
29 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:58h
La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Ràpita ha impulsat per a este estiu el programa 'Voltasoques': una oferta d’activitats marítimes i tallers formatius per a adolescents -d’entre 12 i 16 anys- que van des de la iniciació a la Vela, el Cable Esquí, el Kitesurf o el Paddle Surf, fins a tallers artístics i de creativitat.

El consistori vol, així, cobrir la manca d’oferta de lleure en els mesos de juliol i agost per a esta franja d’edat en què “ja són massa grans per inscriure’s als casals d’estiu”, apunta Rafa Balagué, regidor de Joventut. Creu que amb estes activitats aconseguixen “que els més joves s’apropen al mar i coneguen totes les possibilitats de lleure que este oferix”.

Les activitats s’iniciaran el proper dilluns 10 de juliol i s’organitzaran per setmanes. Hi haurà un descans per les festes majors i es reprendran el mes d’agost. Les inscripcions estan obertes al Punt d’Informació Juvenil del Maset.