Últims dies per escriure el final del relat d'Andreu Carranza

Este divendres és el termini màxim per presentar la proposta al XIII Premi Llibresebrencs.org

Els tres premiats soparan amb l'escriptor Andreu Carranza
Els tres premiats soparan amb l'escriptor Andreu Carranza | Cedida
Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:57h
“La Mireia espiava el veí que sortia de casa arrossegant una gran bossa negra. No havia conegut ningú tan metòdic i puntual...”, així comença el relat que, sota el títol Heliotrops, l’escriptor riberenc Andreu Carranza ha escrit per al XIII Premi Llibresebrencs.org.

Es tracta d’un premi de relats curts dirigit als joves ebrencs i organitzat pel Servei de Joventut de la Ribera d’Ebre. Els participants hauran d’escriure un final per a este escrit d’un màxim de 200 caràcters, a través Wattpad, la mateixa pàgina web on està publicat. Allà es pot llegir, també, el text íntegre de Carranza.

A dia d’avui, hi ha 223 internautes que han llegit el relat en línia i 13 finals proposats. El mateix Carranza serà qui escollirà els tres millors textos, i els premiats podran gaudir d’un sopar amb l’escriptor asconenc, compartint tertúlia literària.

El sopar ha estat una de les noves iniciatives de l’edició d’enguany, juntament amb l’ús de la plataforma Wattpad, que ha permès incorporar el vot popular al Premi.