El campus Terres de l'Ebre acull un curs d'estiu sobre la problemàtica dels lloguers d'habitatge

La jornada tindrà lloc el proper divendres, 9 de juny, i es tractaran temes com la renda, la durada del contracte, el lloguer social, la protecció del llogater i la fiscalitat

Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:42h
Imatge d'arxiu del campus Terres de l'Ebre de la URV.
Imatge d'arxiu del campus Terres de l'Ebre de la URV. | Sílvia Berbís
La Càtedra Unesco d'Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili (URV) organitza el proper divendres, 9 de juny, a la Sala de Graus del campus Terres de l'Ebre, el curs d'estiu Un nou marc per als lloguers d'habitatge a Catalunya, el qual pretén ser un fòrum de debat sobre la problemàtica actual dels lloguers d'habitatge i la necessitat d'una nova regulació dels mateixos, segons expliquen fonts de la Càtedra.

En la jornada, el director de la qual serà el doctor Héctor Simón Moreno, es destacaran aspectes com la renda, la durada del contracte, el lloguer social, la protecció del llogater i la fiscalitat. El curs s'estructurarà en tres parts. A la primera es tractaran les qüestions més rellevants en matèria d'arrendaments urbans en diferents ponències dels investigadors de la Càtedra. A la segona tindrà lloc un debat amb experts pràctics, públics i privats, sobre totes estes qüestions en format taula rodona. Finalment, a la darrera part es durà a terme una visita guiada per l'habitatge de Tortosa. El curs finalitzarà amb un vermut.

La jornada, la inscripció de la qual té un cost de 15 euros i s'ha de realitzar via on-line, està dirigida a estudiants i professionals relacionats directament o indirectament amb el món de l'habitatge: advocats; professors; agents de la propietat immobiliària; administradors de finques; promotors; notaris; registradors de la propietat; tècnics en matèria d'habitatge; entitats del tercer sector; arquitectes; geògrafs; entre d'altres.