El parc de Bombers d'estiu de Benifallet passarà a ser un parc de Bombers voluntaris en servei tot l'any

Comptarà amb una dotació d’una dotzena de Bombers. que sortirà de la nova convocatòria, ara en curs

La visita, este divendres, al parc de bombers de Benifallet.
La visita, este divendres, al parc de bombers de Benifallet. | Cedida
Redacció
13 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:45h
El parc de Bombers de Benifallet, que funcionava des del 2003 com a parc d’estiu durant la campanya forestal, passarà a ser un parc de Bombers Voluntaris que estarà de servei tot l'any. Este divendres al matí, el secretari general d’Interior, Cèsar Puig, va visitar les instal·lacions per presentar l’acord en relació a la cessió dels terrenys del parc, per part de l’ajuntament del municipi.

El Departament d’Interior, segons informa en una nota de premsa, ha considerat necessari establir un parc de Bombers Voluntaris al municipi “per tal de poder anar dotant la seua estructura territorial del nombre òptim de parcs de bombers arreu de Catalunya per atendre qualsevol sinistre que es produeixi amb la màxima eficàcia i rapidesa”, recull la nota.

El parc de Bombers Voluntaris de Benifallet comptarà amb una dotació d’una dotzena de Bombers. Esta dotació sortirà de la nova convocatòria, que està en curs, per a l’ingrés de 350 Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya, d’acords amb la resolució de la convocatòria de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS) bv 90/16.

A la visita també hi van assistir l’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès; el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau; el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a les Terres de l’Ebre, Joan Juan; l’inspector subdirector general Operatiu, Albert Vilanova; i l’inspector cap de la Regió d’Emergències Terres de l’Ebre, Eduard Martínez; entre altres autoritats.