Obert el termini de demanar ajudes al pagament del lloguer

El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 19 de juny

La prestació pot arribar als 140 euros mensuals.
La prestació pot arribar als 140 euros mensuals. | Adrià Costa
Redacció
11 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:32h
La Generalitat de Catalunya, mitjançant l'Agència Catalana de l'Habitatge, ha obert el termini per sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer d'habitatges. La subvenció va dirigida a persones que siguen titulars d'un contracte de lloguer que constituÏsca el seu domicili habitual i permanent a Catalunya i complisquen els requisits de la convocatòria. La prestació pot arribar als 140 euros mensuals i va dirigida a persones amb dificultats per fer font al pagament del lloguer de l'habitatge habitual.

Entre els requisits per poder optar a l'ajuda hi ha tenir la titularitat d'un contracte de lloguer que siga el domicili habitual i permanent, així com estar-hi empadronat. El preu màxim del lloguer, en qualsevol cas, no pot excedir els 350 euros mensuals.

Els col·lectius prioritaris són famílies desnonades, persones amb discapacitat, majors de 65 anys, joves de 22 a 35 anys amb ascendents o descendents a càrrec, víctimes de violència de gènere, famílies monoparentals, famílies nombroses i joves extutelats.

El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 19 de juny.

Més informació aquí.