L'Oficina del Consell de Riumar rep més de 700 visites durant la Setmana Santa

La majoria dels visitants provenien de la província de Barcelona | Majoritàriament s'han allotjat en un habitatge d'ús turístic

Façana de l'Oficina del Consell de Riumar.
Façana de l'Oficina del Consell de Riumar. | Ajuntament de Deltebre
Redacció
20 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:59h
Més de 700 persones s'han apropat a l'Oficina del Consell de Riumar durant els dies festius de Setmana Santa en busca d'informació turística tant del municipi com del Delta de l'Ebre, segons ha informat el consistori de Deltebre.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que "Deltebre és un municipi obert al turisme i que s'ha d'enfocar a dinamitzar este sector per impulsar l'economia municipal". De fet, Soler ha detallat que "des del govern es treballa amb este objectiu i és per este motiu que una de les primeres actuacions que es va engegar va ser la posada en funcionament a Riumar d'este espai d'informació i atenció als visitants i a la ciutadania".

La majoria dels visitants que estos dies han omplert el municipi fregant el 100% de l'ocupació han estat catalans procedents de la província de Barcelona. De la resta de l'Estat espanyol, cal destacar, els turistes provinents del País Basc, Navarra i Madrid. Pel que fa a l'estranger, la majoria eren alemanys. L'estada mitjana al municipi ha estat de quatre dies i majoritàriament s'han allotjat en un habitatge d'ús turístic.

En relació a les consultes, la majoria demanaven informació sobre Deltebre, el Delta de l'Ebre i les seues principals excursions, ja sigue en bicicleta o caminant. "Un fet que mostra que la majoria dels turistes visitaven el municipi per primera vegada", conclouen.