Ferrari Land arrenca amb queixes per les avaries i cues davant l'oficina d'atenció al client

Estos dies hi han hagut avaries en diferents atraccions del parc temàtic | L'accelerador vertical i les Thrill Towers han estat aturades durant hores al llarg de dimarts i dimecres

Molts visitants no han pogut gaudir del Red Force
Molts visitants no han pogut gaudir del Red Force | Adrià Costa
Redacció
12 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:38h
Ferrari Land ha començat a escriure la seva història de manera accidentada. El primer dia, com a anècdota, va començar amb la mort d'un colom atropellat pel Red Force i quatre dies més tard, unes avaries en diferents atraccions han posat en peu de guerra els centenars d'usuaris que s'havien acostat per gaudir del nou parc temàtic dedicat a l'escuderia italiana.

Este dimarts, l'oficina d'atenció al client es va omplir de persones que volien denunciar que ni l'accelerador vertical ni les torres en forma de pistó -Thrill Towers- i a més a més, gent atrapada dins l'espai de la Ferrari Experience. Això va provocar que les cues deixessen d'aglomerar gent als peus de les atraccions per a fer-ho a les portes de l'oficina. Este dimecres també s'han registrat algunes incidències. 

Font de PortAventura han explicat a NacióTarragona, que és cert que es van produir aturades en algunes atraccions -algunes durant més d'una hora i mitja- però destaquen que forma part de l'operativa, ja que el parc tot just "està arrencant". A banda, les mateixes fonts han assegurat que s'estudiarà cada queixa dels visitants de manera individualitzada i després es valorarà de quina manera es compensa, "no hi ha una estandardització".

Molta gent ha utilitzat les xarxes socials per denunciar el que van viure este dimarts a l'espai dedicat al Cavallino Rampante.